Nieuws

Home > Nieuws > Vacature medewerker natuur- en landschap

Vacature medewerker natuur- en landschap

Regionaal landschap Brabantse Kouters is op zoek naar een nieuwe medewerker voor natuur- en landschapsprojecten!

Binnen het team van het regionaal landschap maar ook extern naar de ‘klanten’ toe ben jij een aanspreekpunt voor projecten rond natuurinrichting en landschapsherstel. Je hebt zelf al een zekere expertise rond dit thema (via je opleiding of eerdere stage- of werkervaring) en kan terugvallen op de andere projectmedewerkers binnen het RLBK-team voor meer specifieke kennis (soorten, grotere gebiedsgerichte processen,…).

Als medewerker werk je zelf je eigen projecten uit. Je zet daarbij voornamelijk in op concrete inrichtingsprojecten met aanleg en herstel van hagen, heggen, houtkanten, hoogstambomgaarden, knotbomen, bloemenweiden en poelen. Hoewel de projecten eerder kleinschalig van aard kunnen zijn, hou je in je ontwerp rekening met het grotere geheel (verwerken van doelstellingen rond natuurverbinding en herstel van het historische landschap). Deze projecten volg je op vanaf de opstartfase (voorbereiding, overleg eigenaars, technische uitwerking, kostenramingen, aanvragen offertes) tot in de eindfase (opvolging van de werken op het terrein samen met de aannemer).

Daarnaast speel je een ook een belangrijke rol in de realisatie van grotere inrichtingsprojecten waarbij jouw taak zich vooral toespitst op het ontwerp en ondersteuning van uitvoering. Je werkt voor deze projecten in tandem met collega’s die projecten trekken rond o.a. toegankelijk groen en speelnatuur. Je creativiteit kan je af en toe ook kwijt bij het uitwerken van een infobord of andere communicatiematerialen die aansluiten bij een terreinproject.

Tenslotte ben je in het geheel van het team van RLBK ook mee verantwoordelijk voor de globale organisatie van de projectwerking (aanbesteding, planning uitvoering, oplevering…). Je communiceert intern en extern duidelijk en correct met alle betrokkenen over de vorderingen en werkt de projecten ook administratief af. Je bent diplomatisch, communicatief, staat open voor verschillende meningen en hebt affiniteit met natuur en landschap in de brede zin.

We bieden je een contract van onbepaalde duur . Alle details over de sollicitatieprocedure, profiel en ons aanbod vind je in de uitgebreide vacature. Solliciteren kan tot  6 augustus 2018

Meer info: contacteer Patrick Endels (niet tussen 29 juni en 18 juli 2018), tel 02/253.43.04 of 0496/50.03.01 of patrick.endels@brabantsekouters.be. Je kan rekenen op een discrete behandeling van je kandidatuur

Geef een reactie