Nieuws

Home > Nieuws > Vacature medewerker communicatie-draagvlak

Vacature medewerker communicatie-draagvlak

De provincie Vlaams-Brabant en de Vlaams-Brabantse regionale landschappen zoeken een medewerker communicatie-draagvlakverbreding.

Als medewerker ondersteun je de samenwerking tussen het provinciebestuur en de vijf Vlaams-Brabantse Regionale Landschappen, dit in hoofdzaak op het vlak van de gezamenlijke communicatie, en initiatieven rond netwerkmomenten en draagvlakverbreding. Je stroomlijnt interne en externe communicatie zowel op het vlak van vorm en inhoud als wat betreft de geschikte kanalen om de boodschap breed te verspreiden.

Je werkt zo actief mee aan het draagvlak voor het behouden en versterken van biodiversiteit, landschap, erfgoed, streekidentiteit in de provincie Vlaams-Brabant. Samen brengen we een wervend verhaal dat inspireert en voor verbondenheid zorgt zodat elke Vlaams-Brabander en partner zich aangesproken voelt.

Voor deze tewerkstelling fungeert Regionaal Landschap Groene Corridor als werkgever. Je werkplek is echter op het provinciehuis in Leuven. We verwachten van jou evenwel de nodige flexibiliteit en mobiliteit om op regelmatige basis te werken in de regio’s van de 5 regionale landschappen.

We bieden je een contract van onbepaalde duur. Alle details over de sollicitatieprocedure, taakstelling, profiel en ons aanbod vind je in de uitgebreide vacature. Solliciteren kan tot  24 november 2016

Meer info: contacteer Patrick Endels (vanaf 7 nov), tel 02/253.43.04 of 0496/50.03.01 of patrick.endels@rlgc.be. Je kan rekenen op een discrete behandeling van je kandidatuur

Geef een reactie