Nieuws

Home > Nieuws > Vacature medewerker communicatie-recreatie-participatie

Vacature medewerker communicatie-recreatie-participatie

Regionaal Landschap Brabantse Kouters is op zoek naar een nieuwe medewerker voor de communicatie en de publiekswerking!

De communicatie van het regionaal landschap is jouw actieterrein. Je werkt een strategie uit om de acties van RLBK en de partners op diverse manieren kenbaar te maken voor het brede publiek. Je behoudt mee het overzicht op alle acties van het regionaal landschap en verzorgt samen met de betrokken medewerkers de inhoudelijke communicatie via de eigen kanalen en deze van de partners. Via persberichten en persmomenten breng je realisaties en activiteiten onder de aandacht.

Je bent daarnaast ook de draaischijf voor de organisatie van publieksactiviteiten en cursussen. In samenwerking met de collega’s werk je hiervoor het inhoudelijke programma uit, maar jij legt je ook toe op de organisatie en promotie van de evenementen. Je maakt hierbij steeds de link met het bestaande aanbod van partners en de recreatieve routes in de streek.

Als medewerker ben je in het team eveneens het aanspreekpunt voor participatie i.k.v. projecten op het snijvlak van natuurinrichting, natuurrecreatie en natuureducatie. Je doet dit in tandem met medewerkers die zich toeleggen op het ontwerp en de uitvoering van de terreinwerken.

We bieden je een contract van bepaalde duur tot eind 2019 met kans op verlenging in 2020. Alle details over de sollicitatieprocedure, profiel en ons aanbod vind je in de uitgebreide vacature. Solliciteren kan tot  22 april 2019

Meer info: contacteer Patrick Endels (niet tussen 10 en 20 april 2019), tel 02/253.43.04 – 0496/50.03.01 of patrick.endels@brabantsekouters.be. Je kan rekenen op een discrete behandeling van je kandidatuur

Geef een reactie